برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی و سالم
بهمن ۲۵, ۱۳۹۶
آخرین اخبار
465 بازدید
جشنواره غذای سالم و سنتی با حضور کادر دبستان، معلمان و اعضای انجمن اولیا و
مربیان در دبستان دخترانه ستاره نو برگزار شد. روش صحیح پخت غذا ، معرفی غذای
سالم، توجه به آشپزی سنتی و تغذیه سالم از اهداف برگزاری این جشنواره میباشد.
گفتنی است در این جشنواره کلیه پایه ها با ارائه غذاهای سالم با یکدیگر به رقابت
پرداختند .
از جمله غذاهای محلی ارائه شده می توان به عناوین زیر اشاره کرد:
مرغ ترش- بادنجان شکم پر- دلمه- کلم پلو شیرازی- ته چین- آبگوشت با نان محلی-
کلجوش- میرزاقاسمی- کشک و بادنجان- سوپ شیر- آش دوغ- حلوای محلی-
قلیه ماهی – جوجه سیخی محلی- فسنجان- خورشت ترشی تره- رولت اسفناج-
کوفته تبریزی- رشته پلو و…